دانلود پلان موزه گوگنهایم نیویورک | آخرین پروژه ی فرانک لوید رایت

دانلود رایگان پلان موزه گوگنهایم نیویورک با فرمت DWG- این موزه آخرین اثر فرانک رایت بود که گویی تمام خلاقیتش را در طراحی این موزه به کار گرفت

دانلود پلان موزه گوگنهایم نیویورک | آخرین پروژه ی فرانک لوید رایت

دانلود پلان موزه گوگنهایم نیویورک | آخرین پروژه ی فرانک لوید رایت

پلان موزه گوگنهایم نیویورک، آخرین پروژه ی فرانک لوید رایت

پلان موزه گوگنهایم مخصوص اجرا در اتوکد

از لینک زیر می توانید پلان اتوکد موزه گوگنهایم نیویورک را دانلود کنید:

دانلود رایگان پلان موزه گوگنهایم نیویورک

حجم فایل: 190 کیلوبایت

پلان موزه گوگنهایم نیویورک

درباره ی موزه ی گوگنهایم و معمار این موزه بیشتر بدانید

موزه ی گوگنهایم نیویورک  آخرین پروژه مهمی بود که توسط فرانک لوید رایت از سال 1943 طراحی و ساخته شد تا اینکه در سال 1959 ، شش ماه پس از مرگش برای عموم باز شد. این اثر یکی از محبوب ترین و طولانی ترین پروژه های رایت بود که گویی تمام خلاقیتش را در طراحی این موزه به کار گرفت. البته که زحمات او بی نتیجه نماند و ساختمان این موزه از ساختمان های شاخص معماری در قرن بیستم به شمار می آید.

حالت ارگانیک و منعطف موزه که مغایر با سرسختی و ساختمان های شبیه به هم منهتن هستند، باعث شد تا علاوه بر علاقه مندان به هنر، توجه همه ی عابران پیاده و بازدید کنندگان به معماری این موزه جلب شود.

نورگیری داخلی موزه گوگنهایم نیویورک

نمای بیرونی موزه گوگنهایم استوانه ای سفید است که با بتن سفید کار شده، این نمای بیرون بیانگر چرخشی رو به آسمان است. منحنی های نمایشی موزه در نمای بیرونی، تأثیر خیره کننده تری در فضای داخلی داشتند. رایت در ذهن خود ایده ای داشت که یک فضای عالی، در یک طبقه ی تمام نشدنی بیافریند. این پیشنهاد او برای ساخت این موزه بود و با موفقیت توانست که ایده اش را اجرا کند.

با ورود به موزه، بازدید کنندگان در ابتدا با یک دهلیز عظیم روبرو می شوند که به یک گنبد شیشه ای گسترده گسترش می یابد. در امتداد کناره های این دهلیز یک رمپ مداوم وجود دارد که شش طبقه پیچیده است. این رمپ هر طبقه را به طبقه دیگر سرازیر می کند. سطح شیب دار همچنین فضایی را ایجاد می کند که در آن یک بازدید کننده که در امتداد دیوارها به بالا می رود، حرکت به سمت آسمان را تجربه می کند.

این طراحی با سطح های مشرف به یکدیگر امکان تعامل افراد در سطوح مختلف را فراهم می کند که از نقاط قوت آن است.

طراحی داخلی موزه گوگنهایم نیویورک

امیدواریم که از خواندن این مطلب لذت برده باشید. از اینکه نظرات خود را با ما به اشتراک می گذارید متشکریم.

نظرات

نظر خود را بیان کنید :

آخرین مطالب